WIHO!

Hej, JIPPIE innan jag skulle gå till skolan fick jag en snilleblixt Nellie hade ju mitt block i hennes väska! Och ringde henne på därekten (stavning) hon tog med den till skolan JAAAA jag slapp skriva av alla anteckningar annars sitter jag helt forever alone i soffan ensam hemma... Idag har jag inte gjort så mycket idag, läst lite bok, spelat spel på datorn. Maten idag var underbar DENOK (stavning) älskar hennes mat hela hon är underbart snäll! Imorgon ska man upp och jobba och på vällen sak jag och Maja ha en mys kväll som slutar med att hon ska sova här! 
 
Puss!:*

Kama kama kama kama kama kamelion

Hej.
Sitter och är sur på mig själv.. Igår var vi ju i Branthalla och vi hade läxa men den fick inte plats i min väska så jag höll den tills vi kom fram till samlingsplatsen för då la jag och Nellie våra väskor under ett bord på rund av rgenet... Sen när vi ska hem gissa vad jag gör... Jag glömer givetvis blocket med ALLA mina antekningar som var förvånansvärt många fast att det bara har gått en vecka! Så nu ska jag snart till skolan och kolla om de hittade ett block och om det är mitt om inte så vet jag vad som jag gör när jag kommer hem ifrån skolan (Pss! Bara så att du gissar rätt jag ska till Branthalla om skolan inte har blocket!) Om jag får tillbaka mitt block måste jag ju kolla om det är något och ha och skriva av alla anteckningar som man kan se vad det står... Min fredag är nu med planerad.. WIHO! Önska mig lycka till på min blockjakt!
 
Puss!:*
En bild Keo har gjort!

Like a prayer!

Hej!
Det var ett tag sedan nu! Igår var jag med Jonna och Ebba in the town hehe, jag köpte en tjock tröja vet inte om man kan säga det till detta plagget men skit samma nu är det en tjock tröja. Och en lång svart kofta. Vi hade kompledigt ifrån skolan igår på grund av att i tisdags var vi på lägerskola i någon scoutstuga tills klockan sex... Men det var ganska roligt faktiskt. Fast värdert var lite jobbigt... Och idag hade vi med lägerskola vi började klockan halv nio. När vi precis kommit till platsen vi skulle samlas på började det piss regna! Och efter ett tag började det åska och blixtra. Så fick sluta lite efter elva så en ganska lung skoladag mitt ute i regnet. Annars sitter jag och spelar max adrenalin asså får as mycket kramp i fingret! Hehe.. Nu kommer min kläder! 
HM 299 kronor
 

Cubus 199 kronor

Typ slö..

Hej, har inte alls orkat att uppdatera och har ingen insperation! Var kan man få insperation? Alla bloggare där ute var får ni insperation ifrån? Hjälp mig måste komma på ett intressant ämne att bara kunna ta upp så där när jag inte gjort så mycket på dagen och inte har något intressant att säga er, bara ta upp det intressanta och kunna skriva nästan hur mycket som hellst. Iallafall dagarna har spänderats med fina vänner och mycket jobb! Någon dag i september ska jag sälja serietidningar åt min mormor och lite andra saker jag kan hitta här hemma ;) Men nu ska jag gå och lägga mig. 
 
Puss!:*

Girls just wanna have fun!

Hej, igår så i skolan gjorde vi inget speciellt men sista lektionen satt vi och kollade på youtube klipp om miljön. Efter skolan var jag så trött så trött det var helt sjukt! klockan sju satt man i boxningslokalen och knöt åt skorna rejällt! ;) Keo var riktigt duktig ja hon väldig duktig hon värkar vara en liten boxare ändå ;) Jag hehe... Det gick väl så där var as kaxig när det började, sen efter tre magövningar inte lika kan jag säga! Idag står det än så länge bara skolan på mitt schema.
 
Puss!:*
 

Modig

Hej, kommit hem ifrån skolan för cirka en timme eller två sedan. Nyss ätit iallafall maten var god. Annars ska jag boxas ikväll ska ta med Keo också hehe! Lyssnar på musik med och tittar på TV ska ta en pigelin nu med! Asså jag vill se den disney pixar filmen Modig i 3D. Den verkar skit kul! Vet uhh barnslig ju men vadå ta fram barnet i dig och då kan väl se den eller? ;) 
 
Puss!:*

Dreaming people

Hej, ingen komentar på min uppdatering... Men kör nu en liten sammanfattning av de dagar som gått. I måndags böjade skolan!! Känns bra att vara igång igen! Även dansen började då skit kul hade Keo med mig hon tyckte med att det var riktigt roligt! Fick också hem gläder ifrån Gina Tricot. I tisdags gjode jag inget speciellt skulle boxas men min kompis vi boxas till sammans ingen av oss tycker det är kul själv men hon orkade inte det. Igår gjorde jag inte heller något udda :/ Fast idag ska jag åka och boxas tänk det har gått 10 veckor utan boxning detta kommer bli jobbigt... Nu sitter jag och har en banan smoohtie i handen gott gott!
 
Puss!:*

Blueberry, Banana Smoothie!

Hej, sitter isoffan och dricker banan smoothie. Min morgon började med att jag var pigg!? När jag vaknade?! Men när jag kom ner hade mamma gjort en blåbärs och banan smoothie. Efter det gjorde jag mig i ordning. Stack till skolan kvart över sju. I skolan var det okej lite jobbigt vi gick länge redan första dagen... Och fick också reda på att vi även ska gå till tre på fredagar... Senare idag ska jag och Keo till dansen som startar idag. 
 
Puss!:*

Time after time!

Hej, sitter i soffan och tittar på TV, jag och jonna åt en glass och tittade på TV innan med. Alldeles strax kommer pappa hem efter en kräftskiva ska bli mysigt att sitta och kolla på skit program och äta chips! Imogon ska man upp tidigt och jobba sen ska jag vara med Jonna vi skall fira att det är sista dagen på sommarlovet med maraton av Degrassi och gott att äta! På måndag börjar skolan WIHO! Troligtvis är det bara jag som tycker så eller? Men tänk vad skönt att komma igång med alla rutiner igen. Och att hjärnan får komma igång, jag personligen tänker även på alla skratt och allt roligt som faktiskt händer i skolan inte bara usch skolan PLUGG!! Tänk positivt haha! 
 
Puss!:*

Lägg av!

Hej, sitter här med Jonna vi har nyss varit ute. Men innan vi gick ut snackade vi lite och lyssnade på musik. Så imorgon ska man upp tidigt och jobba igen!
 
Puss!:*

Hjälp!

Hihi tänkte göra en efterlysing! Nu är det så här att jag kan inte hitta dessa filmerna så vet ni någon affär där jag kan köpa dem snälla berätta det blir över lycklig då!!
 
1: En ung Jane Austin 
2. Stolthet och fördom den nya verisionen
 
Snälla sig om ni vet var jag kan köpa dem!!
 
Puss!:*

Gårdagen!

Hej, will tell you about yesterday! Jag, Ebba, Jonna och Keo åkte till Hälleviks badet. Jag var SÅ röd när jag kom hem asså det gjorde så ont att duscha av allt klor. När jag kom hem la jag mig och tittade klart på filmen. Mer gjorde jag faktiskt inte hehe. 
 
Puss!:*

Freak the freak out!

Hej, sitter och tittar på TV. Har jobbat klart klockan 11:30. Idag har jag inget planerat något speciellt. Men ikväll ska man vara hos mormor! MYS!
 
Puss!:*

Tävling!

Hej, var gärna med och tävla om en personlig almernacka på keela.se om du inte vill tävla och ändå vill ha en almernacka gå då in på personligalmenacka.se
 
Puss!:*

Där Jag Hänger Min Hatt.

Hej, nu sitter Maja brevid mig vi lyssnar på lite musik och snackar. Men gästerna stack vid nio kanske har inte riktigt koll. Det var att äta smörgåstårta till middag men jag äter inte det så fick äta innan de kom. Till efterrätt fick vi min egen bakade kladdkaka som kanske var lite överdrivet kladdig hade lätt kunnat få vara i ugnen fem min till men men.  
 
Puss!:*

Black Jesus!

Hej, sitter här med Keo vi lyssnar på musik och bakar kladdkaka. Kladdkaka till mammas födelsedag! Men annars har vi kollar på en UNDERBAR The Notebook verkligen rekomenderad!! Senare kommer gästerna vid halv sex. 
 
Puss!:*

What Dosen't Kill You Makes You Stronger!

Hej, nyss hem kommen ifrån frisören tog inte så lång tid imed att det bara var topparna som behövde klippas. Men sitter nu med Keo annars och hon kollar i min FRIDA-tidning, och jag kollar runt lite på datorn. Bilder kommer senare via mobilen orkar inte föra över ännu hehe ;) 
 
Puss!:*

Klippa sig!

Hej, sitter här med Keo. Vi lyssnar på lite musik, snackar och lite annat. Men ska hem alldeles strax för om en timme bär det av mot frisören!! Wiho! Ska bara klippa topparne så stor förändring blir det inte. Men före efter bilder kommer senare. Ehh även nagelbilder kommer då, senare ska jag även va med Keo igen.
 
Puss!:*

ZzzZzzZzz!

Hej! Jag var med om det most weird ever! jag drömde att jag sov? Vem drömer om att man ligger och sover? Jag tydligen, men allvarligt vilken intreasant dröm ohh jag ligger och sover spänningen är på top! Hoppas ingen av er drömt en sån dröm för då känner jag mig ju lite taskig... Anyways idag ska jag va med Keo! När vet jag inte ännu. Måla om min nagel måste jag med göra idag.
 
Puss!:*

Peace!

Hej, nu ska jag ta och lägga mig. bilder på mina naglar kommer upp imorgon istället asså en är helt ut smetad.. Ja men en liten kul sak Jonna sa var att hon ville filma mig och sen lägga ut det på youtube för hon tyckte att jag skulle bli nästa Willian Spetz haha ofta som om jag kunde haha! Men imorgon ska jag väl ta kontakt med Keo imed att hon inte kunde idag. Så peace!
 
Puss!:*

New nails!

Hej, sitter här nu med Jonna. Hon lyssnar på musik & jag fixar mina naglar. Naglarna ska se ut som om det är en cupcake på. Kommer bild på det sedan! Men ja, jag har ändå lite kvar... 
 
Puss!:*

Pigelin!

Hej, jag sitter i soffan och väntar på att Jonna ska komma hit igen vi kollar på Föräldrar fällan. Senare kommer Ebba hit med min cykel och en pormask sak från Ullared som jag bad henne köpa till mig så skulle jag ge henne pengar senare. Asså den kostade bara tjugo kronor! Det blev inte att jag va med Keo hon kunde inte.. Men nu ska jag ta mig en pigelin!
 
Puss!:*

Städning!

Hej, sitter med en pigelin i handen under en kort paus, håller på att städa undan på rummet i med att mamma fyller år på torsdag!! Igår var jag med Maja! Vi kollade på lite Ullared haul videos! Vi vill SÅÅ gärna till Ullared i höst tänk vad mysigt att sitta där i en stuga när det regnar sen springa in och shoppa lite!! Och idag när jag vaknade, kollade jag mobilen och hade ett sms av Keo att hon hade något till mig, och jag vet inte vad det är det kan ju va att jag har glömt något där så vill hon göra mig as glad och sen är det något som jag redan äger ;) Eller är det något annat med VAD?! 
 
Puss!:*

...

Hej, jag vet att jag varit lite off nu... Men iallafall var jag med Ebba och sov över med henne igår plus så jobbade jag.  Jag och Ebba satt hela kvällen och kollade på ullared haul på youtube. Ska säga tack Ebba som lät mig köpa hennes löshår för 500 kr och det var i min hårfärg. Men imorse hjälpte hon mig att sälja tidningarna. Vid ett cyklade jag och mormor till piren för att bada, att det skulle vara så kallt kunde jag inte tro haha! Juste jag och Ebba bakade muffins tjugofyra stycken tolv med glassyr och tolv utan. Nu ligger jag och tittar på TV och har lite ont i magen usch!  

Jag Saknar Dig!

Hej, nyss tagit en dusch. Efter ett härligt Zumba pass. Snart ska man äta.

Puss! :*

Slösa!

Hej, vaknade lite tidgare idag som tur är. För imorgon ska man upp tidigt och jobba. Men vet inte vad jag ska göra idag mer än att dansa Zumba. Alltså detta är lite udda men jag längtar faktiskt till skolan! Ja ibland är man väl lite för trött på sommarlov och en massa tid man inte som man inte ens använder. Nu har man ju vilat upp sig, och man har en vecka kvar att slösa bort... 
 
Puss!:*

Zumba!

Hej, när jag och mamma hade kollat klart på filmen tog jag kontakt med Keo. Hon och Jonna kom till mig sen och vi spelade Zumba Fitness och Dance Central. Åhh det är verkligen en bra träning! Rekomenderar verklingen det till alla. Jag tycker att det är så kul för jag tycker inte om att springa.. Men detta är nog det perfekta sättet att röra på sig man blir glad och frisk. Mamma har nu beställt en ny bok till mig wiho! Och annars tittar man på konstig film med mamma och pappa.
 
Puss! :*
  

Polkagrisen!

Hej, nu kollar man på film i min summer one piece med mamma SÅ mysigt "Somting Borrowed" I detta värdet med underbart. Haha i min summer one piece ser jag ut som en vandrande polkagris haha! Men nu har jag läst ut min bok på fyra dagar. Nu ska jag läsa "Vackra barn" av Torey Hayden. Idag har jag inte gjort så mycket jag vaknade klockan TVÅ! 
 
Puss!:*

STRIKE!

Hej, snart ska jag och Keo åka iväg för att bowla och ta en fika. Men vi har bara inte bestämt någon tid haha ;) Men just nu sitter jag och tittar på Jane Erey med mamma. Inte den bästa filmen jag sätt men kan igentligen inte utala mig om den för jag har inte varit med sen början... 
 
Puss! :*

Dagens Citat!


Dagens Inspirations Bild!


Tänk Om Det Där Är Jag

Hej, vaknade av att Sebbe kom in i mitt rum och letade efter sin kudde (som jag tog igår när han försökte träffa mig med den) Jag sa direkt var den fanns han tog upp den och började slå mig med den... Usch jag var SÅÅ trött och ville bara somna om... Efter att han inte fick någon reaktion av mig tog han min kudde som jag låg på och gick iväg med den! Orkade bara inte bröj mig över det heller... Ja och detta onödvändiga bråk höll väl på i en halv timme eller något sånt. Men när jag väl fått min kudde tillbaka var jag klar vaken tyiskt, tog min bok och läste tre kapitel i den. Jag tror inte att jag har sagt vad den heter men gör det nu Tänk om det där är jag av Johanna Lindbäck. Nu sitter man i sängen för mamma en vännina på besök. Ska nog höra av mig till Keo senare när jag kommit i ordning!
 
Puss!:*

Love is in the air!

Hej, nyss kommit hem ifrån Keo men Jonna stannade lite längre. Vi satt vid datorn och cyklade till Maxi. Nu ska jag äta ägg med pappa och mamma mums haha. Idag blev jag super glad, mamma och pappa var på media markt och i födelsedagspresent fick jag pengar till att köpa ett kinect spel. Bad mamma köpa ett zumba spel det gjorde hon plus ett kincet dance wiho! Så imorgon när man vaknar och är i ordning blir det att träna zumba! 
 
Puss!:*

I'm Crazy But You Like It!

Hej! Igår kväll började hunden att halta ordentligt på grund av det där såret. Men nu har haltadet gått ner riktigt mycket, och han verkar inte ha ont där plus att såret ser riktigt fint ut. Nu kommer vi till vad jag har gjort... Klumpig som man är haha, Så när vi ätit och håller på att polcka undan tar mamma min tallrik och ska ta in den till köket. Jag själv skulle ta mitt underlägg och rista av från smulor. Men när jag sträcker mig efter underlägget stöter jag till tallriken och den landar mitt på bordet över mitt glas... Ja pappa kom springandes med ett varsitt par skor imed att vi såg ju inte var det fanns splitter. Jag tog hunden på en på en lång promenad så att han inte skulle vara ivägen medans mamma och pappa städade upp. Annars väntar man på att Keo ska höra av sig. 
 
Puss! :*

Hero!

Hej, skulle bara säga att jag bestämmt mig när det gäller det här med veckans eller månadens blogg. Och så här får det bli att jag börjar med månadens blogg och sen om det här är omtyckt går jag över till veckans blogg :) Men nu ska jag höra av mig till Keo.
 
Puss! :*

Ilovebling!

Hej Alice har har en till täling nu där man kan vinna ett avllfritt smycke ifrån ilovebling va med och tävla vett ja! 
 
Puss! :*

Dagens Citat!


Dagens Inspirations Bild!


Is La Bonita!

Hej, vaknade vid halv elva och läste ett kapitel i min bok. Den är så bra! Ja klockan var kvart över elva när jag gick upp. Igår stack jag hem till Keo vid sju åtta på kvällen, vi kollade först lite på datorn och sen cyklade vi till Maxi och handlade lite gott. Och sen halv elva cyklade jag hem. Idag vet jag inte vad jag ska göra tror att jag ska höra av mig till Keo. 
 
Puss! :*

Competition!

Hej en ny tävling av Alice ! 

Puss! :*


Veckans Blogg/ Månadens Blogg?

Hej tänkte börja med "Veckans Blogg" eller "Månadens Blogg"  Vet inte säkert och kanske ingen deltar i det men om det skulle bli någon skulle jag skriva ner namnen på lappar och sen lotta ut helt slumpvist,och skulle då kora en vinnare varje söndag eller sista söndagen i månaden. Så här skulle det se ut sen under skulle det var en blid på vinnaren header. Kan hända att det blir två ibland eller alltid vet inte säkert ännu men det är lite så här jag har planerat det. Hoppas ni gillar det.
 
Puss! :*
 
 

Tävling!

Hej, jag fick en komentar att en tjej att hon hade en tävling där du kan vinna valfritt skal från den här sidan ! Så gå in och delta vad kan ni förlora på det? 
 
Puss! :*

Twitter/instagram!

Följ mig på Instagram och Twitter!
Instagram: tiildejosefina
Twitter: TildeOlsson
 
Puss! :*
 

Dagens Inspirations Bild!


Dagens Citat!

 
 
 

Vill ha !

Hej detta vill jag ha ifrån gina! Vet att det ser typ helt missbildat ut men det är bara andra gången jag använder remby. Och det är inte samma vit under jag vet!  Men ja vill absolut ha detta! 
 
Puss! :*

The Ugly Truth!

Hej, vaknade för en halv timme sedan. Igår kollade jag på The Ugly Truth as bra film rekomenderas absolut! La mig vid elva fast att jag inte var trött men nu börjar ju snart skolan och man måste ställa om dygnet usch! Jag läste en bok till tolv ungefär. Nu ska man duscha hunden med mamma, en utmaning från helvetet haha! 
 
Puss! :*

SMURFAR!

Hej jag sitter och möjser i min USA hoodie! Nyss kollat på "hur många ligon finns det världen?" med mamma sjukt bra! Annars ja inte gjort mycket mer än kollat en film och kollat bloggar kan ju tipsa lite kända bloggar.
www.keela.se www.caty.nu www.epicfaiil.myshowroom.se www.kandylandy och www.hofh.myshowroom.se
 
Puss!:*

It's Time To Go On!

Hej jag har kommit över den lilla mini-golf insidenten nu, men det var ju helt hopplöst. Iallafall har jag jobbat klart nu och tagit mig en dusch. Min kusin har kommit hem ifrån sin semester nu och jag får väl träna på min mini-golf med henne och min morbror. Jag kommer inte få spela mini-golf med mamma och pappa förrän jag har lärt mig att hålla humöret i shack! Haha ja vad jag ska göra idag vet jag inte kan inte komma på något alls... Men ja får väl läsa en bok som mamma säger när jag vill att hon ska komma med råd om vad jag kan göra, pappa säger att jag ska cykla men nej jag har cyklat klart denna helgen. 
 
Puss! :*

Minigolf!

Hej, spelade minigolf med mamma och pappa nyss men det var ju helt fel gjort!
Först: jag SUGER på minigolf! Men älskar det ändå!
Andra: Jag är välrdens dåligaste förlorare!
Tredje: Slutar med att jag surar mamma försöker lätta upp stämningen jag ignorerar henne och sen blir hon sur.
Men det sista hände inte idag men första och andra var ju självklart plus att jag surarde och ignorerade mamma och pappa.
Resultatet:
Mamma: 74poäng
Jag: 80poäng
Pappa: 66poäng
Men jag fick en glass i tröt pris men det hjälpte ju knappast är fortfarande sur också vet att jag är långsiktig men någon måste ju vara det plus jag tror att Gud hatar mig jag vet bara inte varför jag gjorde det rakaste slaget någosin och jag missade hur jo da Gud ville att jag inte skulle få vinna så istället för spik sju slag!! SJU SLAG! Fatta min frustartion. Ja nu har jag fått skriva av mig lite så...
 
Puss! :*

I Don't Believe You!

Hej, jag har nyss jobbat klart och skrivit till Nellie men har inte fått svar ännu tror att jag ska ringa henne. Men annars så igår gick jag hem ifrån Jonnas vid halv elva, satt lite vid dator kollade på en film kommer inte ihåg vad den hette men kul var den. Sen ni måste få veta detta när jag skulle lägga mig bytte om till pyjamas hörde jag ett surrande ljud och såg en typ två centimeter stor getting! Ropade på pappa men han svarade inte, så jag gick ner till honom och sa du måste döda världen största getting. Så han gick upp på mitt rum men hittade inte den och ville gå ner igen, men jag stoppade honom och så till slut kom den flyggande i rummet och han försökte att träffa den med flugsmällaren men missade så den försvann in under min säng. Så det slutatde med att vi flyttade på sängen och han dödade den haha fan var rädd jag var tänk om han gått ner och den kanske stuckit mig när jag sov usch! 
 
Puss! :*

Blå som en smurf!

Hej, nu sitter jag hos Jonna och väntar på Keo. Idag vaknade jag vid tio, gjorde mig i ordning och cyklade sen till gården och sålde blåbär med Jonna och Keo. Helen och Nicke kom till och vid sex/sju tiden. Har också fått reda på att Cesar (min hund) har problem med ett klofäste och det är därför han blödde igår och innan de. Men ska smsa Keo nu. Puss! :* (bjuder på bilden;))


Me, Myself and I

Hej, kom hem ifrån Jonnas för en timme sedan. Och såg att min FRIDA-tidning har kommit och blev riktigt glad började läsa direkt. Fick reda på att jag skulle passa ihop med Louis haha! Men nu sitter jag i soffan och tittar på ett program som suger enligt mig vet inte vad det heter. Och imorgon ska jag va med Jonna, Keo och Ebba igen.
 
Puss! :*
 

Instagram

Följ mig på Instagram: tiildeolsson Puss! :*


Hunden Människans Bästa Vän!


BBB( Blåbär, Blod och Bära)

Hej, jag är med Keo nu vi har sålt blåbär och gått ut med min hund, som har haft oturen att få ett jobbigt sår.. Och idag såg jag att det hade börjat blöda igen och fick bära honom en liten bit av rundan. Det var inte en lång runda så att ni vet. Nu ska vi kolla på en film.
 
 
Puss! :*

Love Is Payne They Say When They Sitting There With The Perfect Guy!

Hej, nyss gått upp. Gör nu nudellsoppa till frukost haha inte det nytigaste man kan äta men ändå. Ska kolla med Keo om vi ska va, Jonna och Ebba skulle också höra av sig efter att har varit i stan. Men igår tog dagen slut vid halv tolv tror jag.
 
Puss! :*

I'm Like A Watch Look At Me I Still Going, Touch Me I Still Going, Throw Me Still Going What Ever You Do I Still Going!

Hej, kommit hem ifrån Keo. Nu mamma och jag tittar på Tyst Vittne. Det är inte de bästa programet men det får väl gå. Att lägga sig står inte på schemat ännu men tror att det dycker upp där snart.
 
Puss! :*

Love, laughe, live

Hej, sitter hemma hos Keo nu med Jonna. De sitter vid datorn och jag vid mobilen. Mer gör vi inte! Puss!:*


Time Isn't Forever So Use It Well!

Hej, jag sitter och väntar på att Jonna och Keo ska komma hem till mig. Idag har jag bara väntat på att de ska höra av sig, inte så kul kan jag säga. Men jag får hoppas att ni haft en roligare dag, ska nog måla naglarna ikväll senare.
 
Puss! :*

Livin' Like Kings!

Hej, nyss gått upp. Det är ju sjukt segt att gå upp på morgonen ligger typ vaken i sängen två timmar eller något! Jag fattar bara inte hur jag bara kan ligga där. Men nu sitter jag och tittar på Top Model, vet inte vad jag ska göra annars idag.
 
Puss! :*

RSS 2.0