SKRÄCK!!

Hej! Sitter i ebbas säng nu under en filt de tittar på skräckfilm och jag klarar inte av att titta på sånt! Så jag ligger under en filt och kollar på mobilen och försöker att sova lite men man vill gärna titta på TV:n fast att man inte ska! Men ska försöka att sova vidare nu!

PUSS!:*


Ajaj!

Hej, jag sitter just nu på NO:Nääs alla sitter och skriker ut en massa saker om varför och varför inte vi ska fortsätta utforska rymden! Har fått lite ont i mitt huvud asså jag får aldrig ont i huvet men nu har klassen lyckats! Aja senare ska man hem till Ebba MYS! De andra tjejerna kommer också! Haha undra vad ebbas min blir när hon öppnar! Men om gårdagen säger jag senare innan lärarn ser mig haha!

PUSS!:*


Starships!

Hellu, håller på att göra mig klar inför sängen är asa trött! Mamma och pappa sa åt mig att städa rummet men det ville ju inte jag men de fick som de ville så är inte gladast på dem just nu. Innan idag var man på konfan vi gjorde typ lite pyssel som slutligen allt hade handlat om Gud utan att vi ( jag iallafall) fattade. Igår var jag och Keo i stan köpte inte så mycket skulle köpa present till Ebba som fyllde år i måndags men vi ska fira henne på fredag. Tänker inte avslöja vad vi köpte haha! Men imorgon ska jag också in till stan fast med Wilma vi ska bara ta en fika och hon ska hitta en tröja till sig. Kommer bli riktigt kul! Sen på lördag ska jag och Wilma sova över en riktigt tjejhelg kommer det att bli för min del! Hahaha men nu blir det att hoppa i sängen!
 
Puss!:*
 
Gammal bild ifrån förra sommaren!
 

RSS 2.0