Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag!

Hej, Ebba har precis åkt hem och jag ska snart iväg och dansa! Det ska bli as kul! Har inte dansat på typ frya -  fem - sex år! Man ska typ ändå mest kolla och se hur det är.. XOXO!

-

Hej sticker snart till skolan.. Men ja idag vet i fan vad jag ska gör :/ jo ska nog börja dansa och då ska jag "prova på" idag! ;) men de ska typ bara öva till sin uppvisning.. Kanske ska man plugga lite engelska eller städa rummet.. XOXO


Love isn't always real!

Hej! Nyss kommit hem efter en underbar och rolig dag! Massor av nya kläder nu, ett par nya solglasögon, fyra tröjor (t-shirts), en rosa hoodie, en USA bikini och ett par rosa shorts! Det mesta är från Gina men även lite från topshop och hm! Bikbok hade inte så mycket som jag trodde att de skulle men jaja jag fick mycket i alla fall ;)
xoxo


Roadtrip!

Hej! Sitter i bilen på väg till NOVALUND!! Ska in på ginatricot, bikbok och någon sko affär vad jag bestämt men kommer bli fler mens man ändå är där ;) äta god pizza med fan underbar dag!! Xoxo!


Tjejer faller för fel killar lika lätt som bladen på ett träd när det blåser!

Hej! Nu är idrotten avklarad och det är bara livskunskapen kvar! Fan bästa ämnet på hela dagen!


Me, myself and I!

Hej tittar på Top model all stars det är väl sådär... Men idag har jag ätit på coffé house, sprungit en runda och tagit ett bad! Imorgon har man glosor och måste göra läxan till fredag! Får fan inte skjuta upp det längre nu! Ja städa rummet vore med bra att bli klar med! Fan att jag inte kan göra saker klart! Nu ska jag kolla på utslagningen. Puss på er!


Who Are You!?

Hej, nu sitter man hos Keo och vi drar väl snart hem till mig eller något! Men ja idag har man jobbat lite och glott på film och käkat godis! Men ni måste se detta klippet fan as bra! ;)

Call me maybe !

Hej, sitter och chillar hemma! Är as nöjd att jag sprungit tre dagar i sträck och komma tre av tjejerna på lätt bana under orienteringen ! Synd att Keo är sjuk bara! Men ska glo på film snart och ha chips till ! Hejdå ses senare ! ;)


RSS 2.0