2011-2012

Har du träffat några nya personer? 
Ja !

Har de påverkat dig positivt/negativt? 
Lite av båda..

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut? 
Ja !

Hade du några nyårslöften? Höll du dem? 
Nej hade inget löfte men jag ska ha detta året

 

Någonting/någon du saknar 2011 och vill ha 2012? 
Nej faktiskt inte hoppas inte på det nästa år heller..

 

Det bästa du har gjort i år?

Vet inte


Vad var ditt största misstag? 
Säga saker till fel personer

Hur har du firat/firar jul i år? 
Närmaste släkten

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2011?
I just had sex.Give me everything.Danza kuduro.Bumpy ride m.m

Vad önskar du att du hade gjort mer?  
Vet inte..

Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Vet inte..?

Vad är det pinsammaste du gjort i år?

Vet inte..

Blev du kär under 2011? 
Nej!

Har du legat på sjukhus under 2011? 
Nepp

Skadat dig eller varit allvarligt sjuk? 
Nej har inte varit sjuk på hela året eller skadat mig ;)

Vad gjorde du på din födelsedag 2011? 
Hade kalas ;)

Vem fick dig att må bra?

Familj!

Vem saknade du? 
Mitt marsvin..

Har du flyttat under 2011? 
Naj.

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året? 
Lite av båda faktiskt.

Vad ser du fram emot 2012?  
Att kunna göra mer än idag som till exempel att gå på bio m.m


Fest hos mormor ;)

Haj haj ! Sitter nere hos mormor på deras nya daotor ! Vi har rena festen här både "PäRoNsOdA och "AfTeR EiGhT" ;D !
VARNING:Vi är lite tosiga ! ;D





You know you beutiful♥♥

Hej alla från norr till söder ! Har nyss ättit tacos ! Gott ? JA ! Annars är man med kusinen.. Mår inte så bra bara :( Hoppas jag mår bättre imorgon.. Hoppas ni mår bra och har haft en toppen dag ! Ses senare ! :)
Ingen bild..

I can´t dream about you if I´m not sleeping..

Haj alla från Sverige till Kina ! Att få sova i sex timmar det är inte riktigt min grej.. Men sitter här nu och väntar.. Att vänta är nte heller min grej ! JaoJao kaa får väl ligga och mysa med hunden så länge.. Bara så att ni vet va att jag håller på att frysa HÄCKEN av mig ! Igår var det så varmt hemma att jag inte kunde sova och nu så kallt att mina tänder skakar hade hellst byt på dem.. Hade bra så ses vi alldeles stracks !




Somna in sov så sött lilla älsklingen min<3

Tycker inte ni att detta som nu händer mig är typiskt ? Man ska upp tidigt och då kan man givetvis inte sova.. Men när man kan sova hur länge som helst nähä då ska man somna fast att man inte vill ! Blir så arg ska upp nio imorgon som tur är att jag inte ska någonstans utan tvärt om någon kommer.. Fan är ju dunder trött !


Svärdet och Spiran♥♥♥



MellandagsREA!! ♥♥

Hej kaa ! Igår blev det ingen uppdatering för jag var hos kusinen ännan till något mellan två och tre haha ! Hade as kul där min kusin hon är för gullig vi tittade på en mini serie.. Den heter "Svärdet och Spiran" när den är som mest spännande börjar hon att kittla mig missade den spännande delen som tur var gick det en repris ! Så idag har jag varit med mamma och pappa in i stan och kollade lite på vad det fanns men hittade bara en väska.. Fast bara och bara tycker den är as SNYGG vet inte vad ni tycker och kommer aldrig få veta det haha ! Nu ska jag se sista avsnittet av "Svärdet och Spiran" LÄNGTAR !
Blider på väskan..

Innan jag träffat dig..

Hej alla ! Har DÖÖ trist !! Kommer inte på något alls att göra.. Mår inte så bra heller är jätte trött :( Hoppas ni mår bra ses lite senare.. haode kaa !

Blir ingen bild..

The lions sleeps tonight..

Hej alla ! Nu sitter man och slappar i pyjamasen maosigt.. Om en stund blir det att "do like the lions" ! Idag/Igår var man med kusinen som jag trodde raoligt kaa ! Naaj nu blir det att vila lite på soffan medans man tittar klart på " Navy CIS" sen lägger man sig.. Jaodao simma lungt sao länge hahaha !

Ingen bild

Middag ♥♥

Hejsan alla ! Nellie åkte hem för en stund sedan.. Ska iallafall dra ner till mormor och äta middag snart ! Mumsigt♥ Kusinen ska nog också vara där så det blir kanske att va med henne i eftermiddag ! Skulle varit roligt iallefall.. Annars vet jag inte vad jag ska göra med denna dagen.. Jaja vi synes och höres !

NellanKnutsson

Hej alla ! Sitter hos Nellie med en annan person ! Precis skjutsat hem Maja. Jag, Nellie och Elias dunkar musik ! Kolla gäna dessa http://nellanknutsson.blogg.se och http://blubbiie.devote.se så ses vi..

Bridget Jones DagBok

Hej alla ! Sitter här i soffan och göttar mig.. Med Maja och mamma och tittar på Bridget Jones DagBok ! Lite senare när brosan kommer hem ska vi äta pizza mysigt♥ Älskar Min Familj♥♥♥ Vi höres och synes ! kolla gärna även http//:www.blubbiie.devote.se och http//:www.nellanknutsson.blogg.se

Dan Efter Dopparedan

Hej alla ! Alla tycker att julen är över men det är den inte den varar idag och imorgon också ! Idag har jag inget bestämt.. Men det blir väl att mysa med familjen som till exempel att titta på film, äta julgodis osv ! Är jätte nöjd med vad jag har fått och vill att alla skall veta det ! Vi höres och synes haha !


Mina Julklappar :D

Nu kommer mina julklappar som jag lovade ;) Till er alla, från mig alla, en riktigt god jul <3 glöm inte att sova riktigt länge imorgon och lev livet under lovet hahaha<3 Lite senare ska jag mormor och mamma dra till kyrkan och gå på midnattsmässa vet inte varför men mysfaktorn är dunder hög hahaha <3








 det är en pyjamas !










24 DECEMBER TVÅTUSENELVA!! ♥♥

Hej alla ! Idag är det julafton men vem vet inte det ?! Min föräldrar har slagit in min telefin SÅ TASKIGT !! Har nästan hela nära släkten hemma dunder möjsigt ♥! Ska få så många fina paket efter gröten Jippie!! Jag lovar att jag ska lägga ut bilder på det mesta :)! Men jag säger inte när ;) Ni får ha den bästa JULAFTONEN i historien haha !


One Direction♥♥♥♥

Hej alla ! Tror jag svimmar ! HÄR KOMMER FEM SNYGGINGAR !!!



Snyggast är han i grön, blå och grå/vit mönstrad!!♥


Lillejul

Hej alla ! Idag är det lillejul SÅÅ mysigt haha ! Tror alla längtar imorgon.. Så idag har man ätit middag hos mormor ! Efter det åkte jag och mormor till Bromölla möjsigt ! Alltid när man är med mormor är det alltid MYSIGT ! Jaja ska kryp ner under en varm filt nu ! Har märkt att under julen tycker jag att nästan allt är möjsigt.. Speciellt när man är med sin familj<3


Haha♥♥

Haj alla ! Haha skulle just lägga in bilder här på fynden i stan haha ! Men så kom jag på att de var inslagna som julklappar haha ! Kan knappt sluta skratta så FAIL !

Ännu en MÖJSIG dag♥♥

Haj alla i världen ! Sorry för dålig uppdatering men har hatt mycket att göra.. Föst en recension som skulle vara klar i tisdags men jag fick despans. Och ett spanska prov och redovisning i slöjden.. Skit trist men iallefall så var gårdagen bättre ! Avslutning men bäst var att jag åkte in till stan med Keo, Nellie och Angelica ! Hittade lite roliga saker. Nu har jag varit i Bromölla med Nellie och vi var på Böckmans och fikade och sen på solhörnan och plockade ögonbrynen. Haha nu ska jag och Nellie titta på Scary Movie !

Möjsit !

Hej alla ! Idag blir det filmkväll med Keo och Nellie ! Kommer bli fett kul och möjsigt ! Mer har jag inte att säga än att vi ska se "Hang over 2".. http//:www.nellanknursson.blogg.se http//:www.blubbiie.devote.se störigt att det inte blir en länk ! :/

My love is you can't you understand that !?

Hej alla ! Sitter och chillar med Keo och Nellie i soffan på skolan ! Ska snart ha NO gött fan ! Jaja ses senare.,


Hit the lights!

Hej alla ! Sitter just med Keo.. Hon ska göra vid mig och fota mig ! Senare ska vi boxas :D Men det är avslutning. :( Ska köpa lindor ! Har varit en chill skoldag som hela denna veckan.. Nu kommer bilderna på mitt nya hår !

 



Ha de brao ! Så ses vi..

Like my style.

Hej alla ! Jag sitter nu med Jonna och vi lyssnar på musik.. Men idag har jag varit på frissan GÖTT ! Har nu lugg och annan färg kommer bilder senare idag eller imorgon LOVAR ! Men annars så har skolan varit chill.. Så ses vi imorgon !
Hade brao !

Somewhere over the rainbow.

Hej alla ! Hann inte blogga igår var iväg på kvällen.. Men iskola på efter middagen hade vi en tandläkar sak på besök :/ Hon berättade om hur man fick håll ! Och när hon var klar så fick alla en varsin tandborste.. Nu ska man snart åka till skolan ! Så vi ses snart..


Monday !

Sitter på en fett chill lektion..FILM ! Vet inte vad den heter men den handlar om klimat.. Och mönster ! Hade bra så länge !


Tema mönster :/

Hej alla ! Denna veckan som är den sista veckan som är hel.. Ska vi ha tema vecka och temat är MÖNSTER :/ Oj vad mycket man fattar av det ! I Fredags fick vi se en video på olika mönster.. Tror ni att man fattar mera av det ? Nej det gör man fan inte kan man säga ! Jaja ska gå och göra mig i ordning nu sen bär det av till skolan.. Hade bra så länge !

Denna har tagits av : Keo hennes blogg är http//:www.blubbiie.blogg.se

Step up!

Hej alla nu tittar jag på TV. Har Haft filmmys med mamma hela dagen ! Gårdag blev jävligt lyckad kan man minst säga ni är bäst Keo Nellie och Fredde detta måste göras om asså ! Nästa vecka kommer min kusin längtar vi ska ha filmmys ! :D Jaa ni får hade as bra så ses vi !



Fet lördag !

Sitter hemma hos Keo just nu och vi väntar på Nellie som kommer om typ en kvart ! Nu ska ni få se vad vi ska äta under kvällen! Och vilka filmer vi ska se på ! Gött fan..


De bästa!

Hej alla ! Är på väg hem till Keo ! Det är piss kallt ute ! Igår sov jag över med Nellie ! As kul Jonna va med oss också.. Jag ,Keo och Nellie ska ha filmkväll! Mojsigt ! Vi ska se red riding hood och brides maidis ! Roligt..


Keo!

Hej alla ! Just nu sitter jag här med Keo.. Vi ska snart ut och powerwalka haha ! Igår va jag också med Keo då fotade vi.. Keo är as duktig på att fota ;) Vi ska dra till fritan lite senare GÖTT ! Men jag bloggar efter att vi har powerwalkat haha !
Hade brao så länge!♥
Skolavslutningen SAKNAR ♥
Nellie                            Jag                           Jonna   Ebba                         Keo
♥ALLA

RSS 2.0