Min hjärna..

Hej ska nu visa vad jag tänker på ;) Det där med pengar är typ ett skämt sak haha! ;)
Vill ni se Keos hjärna gå in på hennes blogg http://www.blubbiie.devote.se

Glass, Glass, Jordgubbsglass !!

Hej, kom nyss hem (till Keo) efter att Keo ridit gick INTE BRA! enligt Keo.. Just nu väntar jag på att tina upp.. men vet inte vad vi ska göra annars mer än att äta en varsin JORDGUBBSGLASS..  Hejdå PuSS!

Knäckebröd med grillkrydda är det en drog ? :/

Sitter i matan och väntar på de andra de tror att grillkryddan är en drog haha !! Tar ju bara mer haha !! Hejdå PuSS!!


ARF :O

Hej, ni kanske undrar vad ARF står för? Och det står för anti rasistiska filmer ;) Men ni kanske redan visste de hahha ! Ska göra mig igjordning (stavning :/) nu och dra iväg ! Men längtar tills imorgon ELEVFRIDAG !! Annars ska jag springa en runda idag ! Blev inget igår bakade istället hahah ! Ingen sa ju imot mig så blev lite kärleksmums ! Nej måste verkligen gå nu så Hejdå och Ses senare!  PuSS! 

Born In The USA!!

Hej, ska bara göra ett kort inlägg drar till skolan nu och vet inte vad jag ska göra efter haha ! ;) Blir kanske att springa en runda vet inte men kanske ;) Jaja ses PuSS på er haha !!
Såkallat LOVE!!

RUN!!

Hej, kom nyss hem efter en spring runda GÖTT!! Nu blire ostbricka med familjen ;) Har inte fått tag i Keo :(( Men, men inget jag kan göra.. ses imorgon PuSS !

Dålig bild..!

One BY One

Hej, såg på film med Keo och Nellie igår <3 Filmerna vi såg var I Julias Ögon, Something Borroed och Prom! I Julias Ögon var as läskig efter typ tio sekunder sa Keo "Kan vi tända en lampa?" hahha det var ju bara hon som visste att det var en skräkis trodde inte de hhaha ;) Och Something Borroed fick man panik på men den var också as kul och lite eller mycket ful ! Prom var väl okej men det var nog inte den bästa filmen jag sätt..   Nyss gav mamma mig frukost på soffan haha älskar henne :D Ska nog va med Keo idag med :D jajaj ses PuSSS!!

..

Hej, Mår illa.. Hoppas att det går om till ikväll annars dör jag..! Och ingen filmkväll.. Nu ska jag titta på "The Real Housewives Of Beverly Hills" :D LOVE

Utkast: Jan. 27, 2012

Hej, har nyss gjort kräm.. Blev lite fel ahha!! ;D Men imorgon ska jag nog har filmkväll med Keo MYYSS!! Skolan var väl okej sången med men jaja.. Idag har jag handlat med mamma på ekó och maxi mysssss!! Fick bara panik på en sak att alla småbarn (0-6år) skrek HELA tiden de slutade aldrig usch fy fan!! Känner typ "Never more!!" Men att handla är rättså viktigt.. ;) Just ja får inte glömma Toppe/Botten
Toppen: Alla som änså länge har klarat av sin nyårlöften. Och kompisar som kan förlåta och glömma det som hänt :D Och självklart FAMIL

Varför NUUU!!!! :/

Mähh kom igen varför nu julen är ju över..


Home Sweet Home Or? :/

Hej, Kom nyss hem och ska snart till boxningen ! Eller snart och snart några timmar hahah ! Innan vi drar ska jag kolla runt på datorn lite.. Men iallafall på idrotten idag hade vi basket och då förlorde mitt/vårt lag två gånger.. Annars gjorde vi nog inget speciellt ! Puss !

Trååååk..

Hej, Keo sitter och gör läxan och jag vid datorn.. ingen av oss har nog så speciellt kul.. Kollat lite bloggar, youtubeklipp och fixat varandras hår har vi gjort annars.. har inte mer att säga nu kanske bara kanske kommer det ett inlägg innan jag somnar Puss! Hiihii ;)
Lite suddig vet.. :/

Finn upp..

Har lunch rast nu vi håller på att göra uppfinningar och lite annat det är de ända vi ska göra idag CHILL ! Haha så fult ;) men annars sitter man med Keo och Linnea i världens äckligaste soffa :/ jaja ses !


The switch !? :/

Hej, Keo hängde med mig hem efter skolan ! Vi satt vid datorn och nördade haha !! Åkte med henne till ridningen.. Följde med henne hem efter det.. Såg en bit av the switch sen skulle man hem ! Duscha och titta på mammor och minimodeller ! Stakars BARN !! Men man kan inte göra något åt det.. Jaja ska lägga mig nu ! Go' natt.. Puss!


A Girl Can Never Have Too Many Shoes!!

Hej, Tittar på "Ett Små Krypsliv!" en lite rolig film ! Längtar tills vi renovera mitt RUM !! Kan det inte bara bli vår nu !? Ska kolla lite bloggar och på lite kläder.. Hejdå Puss!

Super!! Mår toppen och det kan ingen ändra ! :D

Hej, Sitter och tittar på "The Voice Sverige" Och äter popcorn skolan var väl okej ! Va inne på en blogg och så kunde man klicka sig till en sida med kläder tänkte okej lika bra och kolla om det finns något finnt.. Så hittade jag ett AS fint linne och kollade priset 3499 kr tänkte hmm kanske inte.. Ska kanske va med Keo imorgon.. Annars blir det att städa MÅSTE det nu !! Hatar min kamera kan inte ta bilder i mörker ser bara det vita i ögonen D: Ska kolla lite kläders sidor nu haha ses.. Puss!!

Känns som mina vingar inte orkar bära mer..

Hej, ska lägga mig under täcket och blunda några timmar nu.. Imorgon är det hemkunskap ska göra kräm.. har väl egentligen inte något att säga ! Men bara så att ni vet så ska jag göra hårinpackningar av öl och ägg gulor ! HAHA! Nu tänker säkert alla WTF ! Ja de sakerna är jätte bra för håret ! Men det blir en med ägg gulor och en med öl HAHA !

Puss!

Wednesday !

Hej, ska snart till boxningen Keo kunde inte med:( Men allafall "toppen/botten" tänkte jag gör en gång i veckan minst.. Varje fredag men inga fler denna veckan ! Jaja uppdaterar senare.. Hejdå<3 Puss


Toppen eller botten !?

Hej nu innan man somnar in så vill jag göra en toppen eller botten ! Fick idén av en annan blogg ;)
Botten: Folk ändrar sig för att passa in.. Men visst alla gör det lite men asså stora förändringar såna som de själva märker sen de som dömmer sitt ut seende bara för att andra ska säga "nej du såååå vacker", "nej säg inte så du är super söt" eller "nej du passar as bra i den" osv..
Toppen: De som står för allt de tror på vad de känner ! Vågar vara sig själva helt ut.. Och såklart motsattsen av botten ;) Tycker personer som är starka och inte trycker ner personer utan hjälper de att blir rak ryggade är de BÄSTA personerna som finns!!
Puss!

Elefanter hmm..?

Hej, när spanska läraren säger "ni får redovisa om vad ni vill på spanska" då dycker ELEFANTER upp i mitt huvud så det är det jag ska redovisa om.. Hmm hur tänkte jag där ? Kan ju inget om elefanter.. Så har nu suttit med penna, papper och datorn i högsta hugg ! Är äntligen klar ! Blev inget städande.. Annars sitter man och tittar på " reall housewifes of beverly hill" Hur beter de sig där ingentligen ? Jaja efter det ska jag upp i duschen ! Puss !


Go´natt !

Ligger i sängen ska snart sova men ska först kolla lite bloggar! Imorgon är det tisdag typ sämsta dagen efter måndag ;) Bästa dagen i veckan är LÄTT onsdag "alla" tycker fredag men ni har fel ;) Japp,japp.. Ska nog ta tag i rummet imorgon annars inget bestämt.. Hoppas ni har en bra natt! Puss!!

Sometimes..

Hej, snacka om att jag vill sova länge imorgon.. Vet inte varför men känner bara så ! Jaja annars är det skola.. Ska nu gå upp och kolla ut lite kläder till imorgon ! Tittar på handboll men FAN vad sverige måste bättra sig.. Aja ska kolla runt lite på lite sporter på datorn snart måste hitta något att göra under veckorna..
Hejdå..


Skynda att fynda ;)

Hej, har inte bloggt på länge som ni märkt men va fan.. Idag har man varit i stan hittade ett par AS snygga skor ! Och två tröjor mår bra nu ;) ska mysa lite med mamma och glass ikväll ! :D I feel good !! ♥♥
Ingen bild

Hej mitt vinterland/stallet ;)

Hej, gick inte att blogga från mobilen :( men va med Keo i stallet började snöa.. Keo red jätte bra :D ska sova nu upp klockan sex imorgon.. Ha de bra ;) !


Wiiii!!♥♥


Vas happenin´ boys?


HARRY!!

Hej, iförgår skrev Keo till mig
K: - Har biljetter till one direction(Älskar dem !!! speciellt HARRY)
T: - Vaaaa ??!!
K: - Ja de ska spela i Köpenhamn !!
T: - Va fan säger du var har du beställt det ??!!
K: - Ringer dig nu !!

Telefonen ringer..

K: - Hahaha !!
T: - Vad ?!
K: - Gick du på den ?!
T: - JA SÅNT KAN MAN INTE SKOJA OM :( !!!
K: - Men de var i Stokholm förra året !!
T: - Vill med se dem ??!!

Snacka om att jag blev sur över det..

Och igår skulle vi till IKEA men det blev inget :( Och så sa mamma och pappa det blev då heller.. Så va med Keo :D Haha vi har kollat en massa video klipp på one direction !

Kolla detta hiihii :D



Harry är för gullig :D <3
Ska va med Keo vi ska fortsätta med vårat "beroende" av de gulligaste ! <3<3

Den som dräper..

Hej alla ! Varit med kusinen i stan ! Även med mamma och pappa ! Var inne på H&M och hittade lite fint ;) Annars har man nyss ätit soppa mumma ^^ Tittar på "Den Som Dräper" rätt bra men ingen höjdare skulle jag säga..

Bästa Bilden Från Nyår ! ;) Den är inte redigerad så att ni vet..

ONE DIRECTION♥♥♥♥

Hej alla ! Hoppas eran nyår var bättre än min ;) Sitter nu på rummet med Johanna ! Båda både sjunger och smällter över HARRY!!! ♥♥♥ Blev lite dålig uppdatering men ska bättra.. ses senare kommer snart lite bilder av nyår !


It raining man halleluja,it raining man yeehe..


Det löser sig..

Haj alla ! Vet dålig uppdatering.. Men orkade inte igår och idag har jag haft fullt upp ! Men det är slut på nyår och det bilr vanliga uppdateringar nu ! Och kanske lite mera intressant ;) Men idag har jag inte gjort annat än att vilat upp mig inför det nya året ! Har ett nyårs löfte men det får ni inte veta förrän nästa nyår ;) Ska också hitta en ny sport så om ni vet någon rolig får ni gärna säga det men ni behöver inte ;) Jaja ses imorgon :D

Ingen Bild 

RSS 2.0