New in!

Hej, kom nyss hem ifrån stan! Fick med mig två par byxor, tre linnen och en ögonmask! Är riktigt nöjd med byxorna har ju spräkt två stycken på två månader! Men har köpt två par som liknar de jag hade. vad som hänger idag vet jag inte får se. Väntar i vilket fall som helst på att Nellie ska ringa!
Ljusa 500kr (50% rabatt) Bik Bok, Mörka 500kr (50% rabatt) Bik Bok


Grönt 99kr Turkost 99kr Rosa 99kr Indiskan


Ögomask 29kr Fiket på CSK

Puss!

Träffa en kille som förstör ditt läppglans inte din mascara!

Hej, sitter bilen på väg till Kristianstad! Ska kolla efter lite byxor och shorts som jag sa igår. Men efter Kristianstad ska man va med Keo! Puss!


Up all night!

Hej, sitter just nu och skypear med Jonna och Keo, lyssnar på musik, kollar bloggar och facebook. Men bilderna på kläderna kommer upp nu. Ska kanske in till stan imorgon och kolla efter lite shorts och byxor spräkte ju ett par byxor idag :(
Gina Tricot 129kr



Gina Tricot 249kr



Gina Tricot 199kr

Puss och God Natt!

New in!

Hej! När jag kom hem från Jonnas sa mamma att mina kläder ifrån Gina Tricot hade kommit fram till MAXI! Blev riktigt nöjd med alla klädesplaggen! Annars sitter jag hemma hos Jonna med Keo och de lyssnar på Justin Bieber jag är inte hans största fan. Men bilder kommer senare ikväll eller imorgon! Puss!

Moments ago

Hej just nu steker man med Jonna och Keo. Vi kanske ska bada senare men vi ses sen ;) Puss!


Oss? Vi skulle gå skilda vägar?

Hej, kom nyss hem ifrån tandläkaren gick väl bra skulle bara fylla igen en början till hål. Ska nog höra av mig till Keo idag. Hade bra så se vi senare! Puss!

Follow your heart not your boyfriend

Hej!
Jonna gick hem för typ en halv timme sedan och Keo för en fem tio minuter sedan. Vi har kollat på film och suttit vid datorn.
Nu kollar man på Wallander men tror att jag ska skita i den och hitta på något annat istället ;)
Puss!

Can't you just tell me the truth?!

Hej, har nyss kommit hem ifrån farmor hon fyllde år! Men Keo har inte hört av sig och Jonna svarar inte på mobilen vad ska man göra?! Och måste säga att gå in på matlidaboking.devote.se och rulla ner tills ni kommer till inlägget "Rösta på mig i modebloggsduellen" rösta sen på henne!


Morning Sunshine

Hej nyss vaknat, igår var jag med Jonna och bakade muffins fan bästa muffinsen ever! ;) det har ju inte regnat och blåst lite igår.. Idag ska jag va med Keo och Jonna kanske :) vad vi hittar på vet jag inte men nåt kul blir de! Puss!


Heartbeats!

Hej, väntar på att Keo ska bli klar! Men kan ju plantera min smultronbuskar så länge.. Har tre stycken buskar åhh jag bara älskar smultron!! Underbaraste bäret av alla frukter och bär!! Igår var jag bara hemma och gjorde ingenting! Så skönt första gången på tre månader! Men vi hörs!
Puss!!


Bästa!!

Hej vaknat nyss av att Keo ritade mig med en blå penna! Har ett ögonbryn nu!
Annars var gårdagen väl lyckad med de bästa! Ebba, Jonna och Keo! Av Keo fick jag smycken ett par örhängen, ett gangster armband och ett halsband där det står " best " i ett halvt hjärta och hon har andra halvan där det står " friends " av Jonna fick jag ett skal med en :-D figur och det står "Hello", Ebba gav mig en godisväxt ( en gurka med tandpetare som det sitter godis på ) HAHAHAHA många tack till er!! Annars så ska man jobba nu... Så puss på er!


Styles!

Hej var ett tag sedan! Men idag har jag varit i skolan vi städade och åt lite glass, men efter det så drog jag och jonna hem till keo, hon visade oss en one direction film innan älskade jag dem men tappade det efter ett tag och nu efter denna film asså herre gud denna gudomliga Harry!! DÖRRRRRR hans mage och hår leende fan han är ju perfekt!! UNDERBART!! jonna fastnade med för honom, vi fick typ direction infection hahaha!! Men asså sen satt man med mobilen i högsta hugg och printade en massa bilder på han haha!!


RSS 2.0