Fucking awesome!

Hej ska snart lägga mig upp tidigt imorgon! Men idag har jag inte gjort något speciellt. Imorgon blir det ute dag på konfermationsträffen också skit kul vädret kommer säkert vara piss bara för det... Aja fortsätta ha fredags mys så länge innan man ska sova

PUSS!:*


Home!

Hejj! Sitter framför datorn och kollar lite på ginatricots sida, åhh det finns så mycket man vill ha där typ värsta paradiset! Idag ska man träna lite (eller ja mycket). Haha jag är ganska trött så jag ska pigga upp mig med lite träning. Nu ska jag öva matte och spanska. 
 
PUSS!:*

TRÅKKKKK!

Hellu, sitter i soffan och tittar på bonde söker fru tycker inte om det programet.. Idag har jag inte gjort något speciellt usch hatar att inte h något att göra... Kan ingen ge mig någon hobby att göra om man har för mycket tid?! Jag virkar, har pärlatpärlplattor men nu har jag gett bort det för att jag inte hade någon plats till det, stickat men det var för långtråkigt har för lite tålamod för det men jag kommer inte på något att göra som hobby!! Får väl sätta igång att virka på "riktigt" kanske. Ja nu ska jag titta vidare...
 
PUSS!:*

Love feels!

Hellu! Idag har jag ju varit i skolan och senare ska jag till träningen och köra ett hårt pass ska ta ut mig riktigt ordentligt. När man kommer hem efter träningen och titta på X-factor! Längtar riktigt mycket tills X-factor för tycker att det slutade på fel ställe när det typ var som mest spännade. nej nu ska man kolla lite bloggar!
 
PUSS!:*

Everybody got a hungry heart!

Hellu! Sorry för dålig uppdaterig men har inte kunnat ta mig i kragen och bara göra det! Just nu ligger jag i sängen och bara tråkar ska göra lite matte senare men det är då. Ska nu bara dra igenom min vecka lite snabbt. 
Måndag: Dansade och repade för att jag skulle uppträda på onsdagen.
Tisdag: Gjorde väl inget speciellt mer än att bara va.
Onsdag: På morgonen åkte jag och pappa in till Kristianstad för att jag skulle ta min sista livmorderhalscancer-spruta, Sen bar det av till skolan där vi hade SO i ca en timme sen skulle alla ner till Strandängen för att springa skoljoggen gick väl sådär för mig fick holl (stavning) sista biten där man alltid vill göra bra ifrån sig för att alla kan se dig där men inte kunde jag det... Efter vid ett tiden var jag hemma fick duscha, göra mig i ordning och lite så på en och en halv timme vilket inte är så mycket tid i "tjejtid", efter det skulle man på konfermation som jag fick gå en halv timme tidigare ifrån för att jag skulle till Folketshus och uppträda! När jag kom hem slängde jag mig bara på soffan och rörde mig inte mer den kvällen!
Torsdag: Gjode inget speciellt då heller utan bara villade upp mig efter en jobbig dag.
Fredag: Den närmaste släkten kom och vi firade att Sebbe fyllde tjugo år riktigt mysigt och kul!
Lördag: Var ju världens sämsta väder men jag pluggade matte, och sen kom Karin och Jonas på kvällen och de firade inte Sebbe men man kunde ju nästan tro det för det gjorde alltid vi innan med dem.
Söndag: Pluggade och gick på gudstjänst och nu kanske ni tänker va i? Gudstjänst men ja gudstjänst imed att jag ska konfemeras så ska man gå på gudstjänster och en av dem ska vara i advent, en i jul, en veckan innan påsk och en under påsk. Haha Men det var väl okej det med man gjorde ju inget speciellt där ändå så.
Och idag är det elevfridag så jag ska kolla med Matilda och Keo om de ska dansa ikävll för då sk aju jag med det ;) Men mer har inte jag att säga så..
 
PUSS!:*
 
(gammal bild)
 
 

Love the way you lie!

Hej, i fredags kväll eller igår hann jag inte blogga.. I fredags kväll var jag på kalas hos min kusin Maja som fyllde tolv år! Och gårdagen började med att dela ut tidnigar hade där efter tjugo minuters pause sen bar det av ner till mormor som hade packat klart allt som skulle med till loppisen! Där man sen satt i sex timmar känade typ hundra spänn eller något sånt. Aja nästa loppis är i Gualöv så jag ger inte upp! Men Möllehusdagen var riktigt lyckad och man fick många skratt! Haha det var en kul sak de hade ju en tipsrunda där och vet inte vad man skulle få innan vi gick den men vid sju tror jag att det var hade de pris utdelning mamma kom etta och fick en jacka och en bok om Nymölla! Pappa kom trea och fick en likadan jacka som mamma och sen kom jag trea och fick en fliströja i samma "kollektion" som mammas och pappas jackor haha! Tävlade även i lotto dragning men vann tyvärr ingenting där.. ;) Nu ska man sätta igång med pluggandet två läxor till imorgon! Ja just det! De hade en jätte lite scen där men det var jätte mysig att sitta på de hade nämlige såna dynor man har på ute möbler och sen en gosig filt där uppe så jag och Keo vi frös så vi satte oss där uppe och bad Jessica (hon som höll i allting) att starta mikrofonerna som var där. Och hon gjorde det på ett villkor att vi sjöng på riktigt och det gjorde vi vi satt där och sjöng i ca en timme och det kom bara mera folk och lyssnade på oss haha lite kul faktiskt! 
 
Puss!:*

Organismer, fortplantning och arvsanlag m.m.

Hej, sitter och pluggar NO med lite skön musik i öronen. Inom NO:n ska jag fördjupa mig inom blanda annat de orden jag använde som rubrik men det var bara få av dem det är ca femton ord jag ska fördjupa mig inom.. Ska börja på mitt andra ord nu ja vad kul! Senare ska jag träna måste vara klar om två timmar och om jag blir det om typ en timme måste jag börja med SO:n direkt! Ja mer ska jag inte gå in på mina studier! Nääe nu måste jag komma igång med plugget!
 
Puss!:*
 

Sen Sen SEN!

Hej, kommer ta det här lite snabbt nu jag är super sen upp ur sängen! Idag ska jag till skolan no shit asså! Efter skolan ska jag plugga spanska, NO och SO/SV kul not! Vad annars händer inte jag veta! Jo visst jag ska övertala pappa att köra upp mig till markis så att Maja och Sebbe kan få fördelsedagspresenter JA! Och nu ska jag borsta mina tänder så...
 
Puss!:*
 
(Hittade ingen bra bild)
 

Omvårdad mamma

Hej, spanska gloserna satte jag på första gången! Så det la jag åt sidan NO:n "hann" jag inte göra. Men det blev väl mamma glad för det! Hon fick huvudmassage och jag se på vilket program jag ville hon och jag har inte alltid samma humor, efter ett tag bad hon om att jag skulle göra "manikyr" på henne men självklart är jag som jag är så inte gör jag det gratis sa först femtio kronor för jobbet men hon hittade riktigt mycket grejer att använda så höjde priset till hundra kronor! Efter att jag var klar med "manikyren" sa jag lite ironiskt

- Vill du ha "pedikyr" nu med eller?
Hon sken upp som en sol
- Ja verkligen! 
- Men då får du betala hundra kronor till okej?
Hon tvekade en stund men sa
- Okej
 
Ha tvåhudra ganska så lätt förtjänta kronor hahaha! Ja det är det som jag har gjort idag hehe.. Imorgon ska jag försöka få pappa till att köra mig till makris måste hitta en present till Maja och något till Sebbe på hans tjugo årsdag! 
 
Puss!:*
(Gammal bild!)



PLUGG!

Hej, igår hann jag inte blogga efter att jag kommit hem ifrån skolan... Jag hade både matte och spanska gloser och har bestämt mig att jag inte ska skujta fram läxor längre! Idag slutade jag tjugo över ett! Alltså är as sur vi slutar ju tjugo över ett men bussen går inte förrän klockan kvart i tre! Då kan man ju lika gärna gå i skolan tills det nästa två timmar ju och vad gör det för skillnad man kommer ju ändå hem sent fast än att man slutar tidigt SÅ störigt! Idag fik jag skjuts hem av mormor TACK SÅ MYCKET! Men idag har jag med en massa att göra ska plugga NO och spanska gloser vi har femtio gloser och det är bara tredje veckan! FEMTIO lite överdrivet förra året var vi som hade spanska indelade i två grupper en grupp hade Maria som inte tycket att läxor var ett bra sätt att lära sig på den gruppen var jag med i, sen den andra gruppen hade Jimmy och hade femtio till NITTIO gloser per vecka! Men det var så att Maria hade ingen lärarlisens så hon får inte undervisa oss i spanska längre. Och innan var vi så malliga de som hade Jimmy till exempel Keo rå pluggade innan spanskalektionen och vi skrattade på. Och nu är vi bara en grupp och alla har JIMMY vilket innebär FEMTIO till NITTIO gloser per vecka!! Så det gäller att hänga med på genomgångarna nu mera. Iallafall måste sätta mig ner och ta tag i det här USCH säger jag USCH! 
 
Puss!:*
 

Secret schh!

Hej! Igår var jag först i skolan och sen när jag kom hem körde mamma, pappa och jag in till kristianstad eller ja inte in i men vi var utanför vid outleten. Vi skulle hittta en födelsedagspresent till min kusin som fyller år på torsdag JIPPI!! (fast vi ska fira henne på fredag hehe) Men hon ville ha hoodies och iPhone högtalare plus lite annat så vi körde till Media Markt! Det första vi såg var ett på iPhone högtalare för ett pris som inte skenade iväg vi brukar ge varandra för trehundrakronor sisådär men dessa kostade lite mer än det fast det gör ju inget (inte jag som betalar det hehe) Men imed det är billiga priset och jag hade ju sprängt mina så slog jag till och köpte mig ett par högtalare också haha.. På kvällen sen körde pappa mig och Keo till dansen riktigt kul denna gången med och vi fick reda på en sak jag inte får säga!! Haha! Idag ska jag ju först till skoaln och sen vet jag inte vad jag ska göra får se vad som händer under dagens gång.
 
Puss!:*
 

Secret schh!

Hej! Igår var jag först i skolan och sen när jag kom hem körde mamma, pappa och jag in till kristianstad eller ja inte in i men vi var utanför vid outleten. Vi skulle hittta en födelsedagspresent till min kusin som fyller år på torsdag JIPPI!! (fast vi ska fira henne på fredag hehe) Men hon ville ha hoodies och iPhone högtalare plus lite annat så vi körde till Media Markt! Det första vi såg var ett på iPhone högtalare för ett pris som inte skenade iväg vi brukar ge varandra för trehundrakronor sisådär men dessa kostade lite mer än det fast det gör ju inget (inte jag som betalar det hehe) Men imed det är billiga priset och jag hade ju sprängt mina så slog jag till och köpte mig ett par högtalare också haha.. På kvällen sen körde pappa mig och Keo till dansen riktigt kul denna gången med och vi fick reda på en sak jag inte får säga!! Haha! Idag ska jag ju först till skoaln och sen vet jag inte vad jag ska göra får se vad som händer under dagens gång.
 
Puss!:*
 

RSS 2.0