Please Don't Break My Heart One More Time Under You Second Chance!

Hej!
Jag sitter nu i soffan och tittar på Project Runway tycker att Laura eller Antony Ryan skall vinna denna utmaningen, Iallafall så har jag och Jonna kollat på The Bodygaurd med Whitney Housten så BRA!! Efter filmen gick vi hem till henne men kom inte på något att göra så vi tog en liten "promenad", men vid halv tio gick var och en hem till sig. När jag kom hem tog jag en dusch med en hårinpackning.
 
Puss! :*

Toppen/Botten

Hej!
 
Toppen: Folk som står för den de är och gör bara vad de själva vill inte det andra tycker är "normalt" eller coolt. För det finns inget som heter normalt. De som skapar grupp tryck är absolut inte coola! Vill inte du så ska du inte göra det, det finns ju igen logisk anledning till det. Lyssna på samvetet eller magkänslan inte på de som kallar dig feg! 
 
Botten: Folk som försöker att leka någon annan än den de är, för man ser rätt igenom fejka fasaden av spakel ;) Det är lite svårt att hitta de rätta orden men jag hoppas att ni förstår. 

If You Don't Have Anything Good To Say Don't Say It At All

Hej jag vaknade för typ en timme sedan av att Jonna ringde, ja vi ska va efter att hon har varit i Sölvesborg. Ja igår när jag kom hem ifrån Malmö ringde Jonna och Ebba. De kom hem till mig och vi kollade på She's the man. Vid elva gick de hem. Vad jag och Jonna ska göra vet jag inte men det är ganska fint värder så att vara ute är ju inga problem. Lite senare ska jag nog göra en "Toppen/Botten".
 
Puss!:*

IKEA Malmö!!

Hej, sitter i bilen på väg hem ifrån IKEA i Malmö blev lite allt möjligt till exempel en golv lampa, lite doftljus och ljushållare och lite annat. Så klart åt bi ju också den underbara maten köttbullar med potatis och gräddsås ;) När man kommer hem ska man nog ut och gå en runda med hunden och familjen ner till mormor! Hunden får nog ta sin regnjacka på sig haha! ;) Men vi får se. Puss:*


This or That!

cola/fanta

tv/dator

sola/bada

osminkad/sminkad

rosa/grön

sverige/norge

kakor/tårta

vaken/sova

blogg/facebook

sms/telefon

IKEA/ ullared

choklad/chips

vinter/sommar

O'boy/kaffe

Puss :*


She's The Man!

Hej! igår var jag med Jonna och vi kollade på min favorit film She's The Man åhh den är så underbar!! Han som heter Duke spelar även John som är en av huvudspelarna i Dear John. Asså han är så underbart snygg!! Jag säger bara ni måste se båda dem!!  Och tycker att bloggs nya "uppdatering" är riktigt bra. Idag blir det kanske att man ska till IKEA!
 
Puss! :*

Falsterbo horseshow!

Hej, förlåt att jag inte bloggar på ett tag men jag har varit i Stockholm måndag,tisdag och onsdag förra veckan efter det har jag bara "levt livet" men nu sitter jag i bilen påväg till Falsterbo horseshow! Jag är nog ingen "hästtjej" egentligen men hänger med Keo iallafall ! Puss! :*


RSS 2.0