Amandus vs Annica!

Hej, tittar på Big Brother med mamma och Keo! Men Amandus för helv*te! Väx upp under hela säsongen har man fattat att Annica tycker att vissa situationer är jobbiga! Men AHH får panik! Visst Annica är inte den mognaste men ändå! Ja i alla fall ska Keo sova hos mig och imogon ska hon upp tiditgt och jobba sten hårt! ahaha f*n vad jag kommer skratta! ;)


Vi sitter här i vänten!

Hej! Är med Keo! Vi har nyss ätit och pluggt! Nu fixar hon mitt hår, jag lyssnar på musik! Senare ska vi glo på film och plugga lite mer! Fan vi har tre prov denna veckan! Fast Keo har det värre hon har åtta hahahah! Aja vi ses senare! ;)

Hej hej hallå!

Hej, sitter hemma hos Jonna! Vi har nyss solat lite gött som fan! Nu ska vi kolla på "The Turdors" as bra serie! Ja i skolan har det varit chill och så.. Vet inte vad vi ska göra efter att vi sett hela serien men något blir det.. Ha det bra och vi ses någon da'!

Cut cut!

Hej, ska snart klippa och färga håret LOVE! Eller ja jag hoppas ju på det! See ya!


Yes!!

Det blev ingen Hemkunskap YES!! Vi Glodde på film istället! Nu ska vi ha engelska och NO! Då ska vi med se på film gött! Ses!


Hemkunskap!

Heey! Nu blir det att göra korvståganoff (stavning) örk iallafall!! Ja annars var jag med Elin igår och idag med Wilma! Sen blir det att skriva klart berättelsen för den ska ju lämnas in imorgon!! Fuck!


C H I L L !

Hej sitter i soffan och chillar! Läraren är sjuk och vi har "fritt" aja see you later!<3


Naglar!

Heej! Sitter här och bara sitter... Linn har idag gjort mina naglar! :) Sen kom min faster och hennes man jätte kul att få träffa henne! Ja jobbet går bra är bara jobbigt att gå upp... Ja imorgon är det sista dagen jag ska sälja denna helgen! Det blir en paus sen på att igen hahaha! Aja ses!

Du Är Underbar! <3

Hej hej hallo! Vill säga att min mormor är underbar! Först hjälper hon mig med att sälja tidningen i kyla, blåst och snö! Sen gör hon amerikanska pannkakor med grädde och jordgubbar till mig! JAG ÄLSKAR DIG! <3


Jobb!

Halli hallo! Nyss fått ett jobb! Wii hahah! Ska bli fett kul! Aja annars sitter man och skriver en berättelse. Som ska länmas in! Ja idag kommer min kusin hem mysigt värre. SES!

Tjena kexet står du här och smular?

Heey! Johanna har nyss åkt hem.. Ska äta snart och titta på julkalendrar :/ Vet lite väl sent men de är så mysiga! Aja ses väl senare då!? Beey!

Tror du på kärlek i första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till?

Heey! Kom hem från Mary Kay Partyt för några timmar sedan. Var as kul har så len hy nu så att det är fan inte sant! Jag har köpt en läpp peeling och ett balsam till läpparna! Senare ska jag köpa hand och fot vård i tre steg super bra! Men det är fan inte billigt iallafall! Aja ska väl lägga mig snart typ om en halv timme eller så ;) Ses

Mary Kay Party!

Heey! Ska på Mary Kay Party(stavning) nu. Ska bli kul! Första gången jag är på det.. Annars har jag inte gjort något speciellt idag! Aja vi ses senare!♥


Baka Bullar!

Hej! Ska nu baka bullar! Skulle bli till frukost men mamma och pappa gick upp förre mig.. Är as trött för jag vaknade förs halv tre på natten sen somnade jag om.. Efter det vaknade jag vid halv sex, gick ner tyckte det var alldeles för mörkt för att klockans skulle kunna vara elva.. Kollade klockan såg att det var halv sex gick upp och somnade om.. sen vaknade jag kvart över nio och kunde inte somna om.. Ska iväg ikväll men ja vi ses väl senare!

RSS 2.0