IKEA!

Hej, är på väg till IKEA nu mys! Den underbara maten here I come! Hahah! Ses!


Kärlek Är Bara Ett Ord Tills Någon Kommer Och Ger Det En Mening!♥

Hejsan! Sitter hemma och myser! Vet inte vad som händer idag men något blir de! Jaja ska måla naglarna snart.. Men vi ses väl sen då!

Han är kungen i djungeln!

Ska titta på Let's Dance! Annars har man ju påsklov rätt gött.. Får väl skriva på berättelsen vi håller på med i skolan.. Hörde att en i vår klass skulle byta från A till B! Undra varför? :/ ja ni får ha ett gött lov allihopa så ses vi väl soon! LOVE YAA!


Ja du?!

Heyy! Idag kom man hem för typ en halv timme sedan och har huvudvärk ich! Ska kolla lite bloggar och vila lite.. Inte kul alls.. Ja mera har jag inte att säga..

Gräsklippning!

Hola! Idag drog man ner till mormor och klippte hennes gräsmatta! Fett gött i detta värdret!!<3 Sen kom man hem och jag och mamma cyklade ut till piren satt och solade där lite! Kom hem solade och hjälpte till med maten !
ses någon dag, någon tid, något år hahah!

Uppsats skrivning på g!


P!nk !! ♥

Hej Hej Hallå ! Nyss målat naglarna ! Och tittar på film ! Även skrivit lite på min SO berättelse ! Imorgon kanske jag ska ta ett bubbelbad med jordgubbsansiktsmask hahah! Annars har de väl inte hänt något spännande..

Saknar Dig!

Hej, saknar min ena bästis åkt iväg saknar henne redan sjukt mycket!! Kan du inte komma hem tidigare!? ;) Aja vet inte vad jag ska göra idag.. Hade iallafall inget mer att säga än att JAG SAKNAR SÅ SJUKT MYCKET!!!! <3

Fucking perfect !

Hej Hej, nyss ätit frukost ! Ska va med Jonna vid tre ! Roligt värre ! Ses senare ska gör mig i ordning nu ! HAJDÅ!


En Dag Finns Du Där Och Tar Imot Mig När Jag Faller! Fast Dagen Efter Det Var Du Inte Där Och Jag Slog I Marken!

Hej, idag va man med Keo vi kollade på film och åt chiken nugets (stavning) ! MYS ! Ja, under helgen vet jag inte vad som händer men något socialt blire tror jag haha ! Tittar på Big Brother just nu om ni undrar haha ! Hannah W hur beter hon sig igentligen !? Aja SES!


Vet inte vad jag ska skriva..

Halaow världen hahaha! INGET LIV! Aja idag har jag vatt på fritat sjukt kul hahah! FAN bara att snön kom igen! Det var ju påväg att bli vår!!! Ja? Annars så har man boxats, haft kalas och hemma spa typ hahha! På tal om hemma spa det lät typ som värsta rätten ahah! Jag tog choklad mask, skummade citron pasta och jordgubbssalt (allt är bad saker hahaha)! JA imorgon ska jag plugga inför matte provet och lite gloser! Ja de var allt för mig HAJDÅ!!

RSS 2.0