Spa!

Hej ! Gjorde typ hemma spa imorse haha ! Tog en choklad ansiktsmask fyllde upp ett varmt bubbelbad ! MYS-nivån är super hög !! Efter de åkte jag och mamma till prima och nu vankasde middag ! Hajdå!

Frulle nu!

Hej, Vaknade för lite mindre än en timme sen.. Idag vet jag inte vad som händer.. Jo! En sak äta pannacotta och titta på mello! haha blev ingen pannacotta igår för den hann stelna.. :( Ska äta frulle nu så HAJDÅ!
Fel håll :(..

Love can be a lie!

Hej ! Tittar på Big Brother ! Jonna var här innan en stund ! Fick värsta paniken trodde att jag tappat bort mitt presenkort på bik bok men hittade det sen GÖTT ! Ja efter Big Brother är slut så blir de väl att lägga sig är ju tvungen att vända dynget nu !

Hittar inte kameran haha FAIL!!

Hemma!

Hej, kom hem för typ en halvtimme sedan! De blev ett par röda jeans, ett par svarta jeans och ett grädd vitt linne med spets och brodering! AS snyggt!! Nu blir de att göra vit choklad pannacotta! MUMS! Aja see you later alligater (stavning haha) haha HAJDÅ!!

Instgram!

Hej alla på olika humör ! Ni som har instgram får gärna följa @tiildejoosefina !

Staden!

Hej, snart ska man ta bussen in till stan! Ska mest titta lite blir nog inget köpt.. Annars lyssnar man på musik! Har en liten fråga bara.. På Ullared köpte jag lösnaglar men är nybörjare typ haha! Så om ni har några tips eller sidor så säg gärna de för vill ju inte faila haha!

Godnatt!

Gör som alla andra haha! Säher väl godnatt fast att jag inte ska lägga mig haha! Annars kollar man på "The Big Bang Theory" (stavning)! hahah de är fan inte kloka! Imorgon ska man in till standen möjsigt värre!

Foton!

Hej, lyssnar på musik just nu ! Idag har jag först städat rummet sen kom Nellie och vi fotade lite och tittade på lite Big Brother avsnitt ! Snart kommer de femte avsnittet ! Annars hände väl inte mycket mera.. imorgon ska man in till stan och sen nästa vecka tror jag ska jag in till stan med Nellie ! :D Jaja kommer nog en bild bomb på mig och Nellie imorgon och lite på ullared sakerna ahha !! Haj då ?! ahaha

Hem Ljuva Hem !

Hej, hemma efter sex timmars bilfärd sammanlagt.. Men de var värt de ! Bilderna kommer nog imorgon för är fett trött imed att mamma väckte mig halv nio detta var ju inte bestämmt ! Mitt klipp idag var nog mitt headset som är vit och rosa ;) Köpte även tre skal ! Men när jag kom hem och satt på det ena så får jag inte av de vet inte vad jag ska göra :(( Ja de blev ju lite kläder ;) NOT !! Lite naglar och en ring också ! Såg Morgan och Boris hade redan sett Morgan men inte Boris ! Nästa gång satsar man på Ola-Conny haha ! Fredag ska man in till stan ! Hajdå ses !

På väg!!

Hej, igår va hände de inget spännande.. Men idag gör de!! Vi är på väg till U L L A R E D !!!! Kommer shoppa loss där hahah !! ;) annars sitter man ju i bilen och väntar på att komma fram.. Kommer bilder på vad jag köpt senare eller imorgon ;) hajdå !!


Sticka.

Hej, var med kusinen igår och vi gjorde inte så mycket mer än att sitta vid mobilerna haha ! Ska nog göra lite slöjd arbete typ kolla lite bloggar och så.. Jaja om något spännde händer så skriver jag de ;) hajdå !!

Whitney Houston!

Whitney Houston idag är de din dag och idag kommer förbli din dag! Sitter och tittar på hennes "begravning" de vill kalla det för hyllnings cermoni ! Tycker de är så underbart att titta på alla dessa sanna och fina ord som sägs som inte handlar om de fel hon kanske begått och vad de tycker om de utan de som fanns bakom de! Hur hon var och inte i tidningarnas ögon ! U N D E R B A R T !!!  Alla har olika tycke och tankar om Whitney! Men under dessa timmarna så kommer de sanna orden som inte tidningen tar upp!






Innan jag kände dig..

Fyra av de bättre !!

Igång igen!!

Hej, har haft lite fullt upp denna veckan!!

Måndag: Plugga musik-prov och spanska prov..
Tisadg: Hade musik-prov..+ plugga till spanska prov..
Onsdag: Hade spanska prov på nio kapitel..
Tordags: Åkte skidor med skolan (150 pers) och efter att vi kom hem upp i duschen åkte till skolan och hade uppträdande!! Sjöng "What are words" med Chris Medina och "Balladen om Fredrik Åkrare och den söta fröken Cecilia Lind" med Cornelis Vreeswijk! (svårt efter namn hahah) + göra spanksa hem prov..
Fredag: Lämnade in spanska hem provet och S P O R T L O V!!!
Ja, ni kanske fattar att jag inte hunnit blogga ;) Men nu ska de rulla på som vanligt !! Vill också säga att när vi åkte skidor så är jag rätt stolt över mig själv utom när jag ramlade och slog i axlen men de skiter vi i ;) As kul iallafall måste göras om !! Hade aldrig stått på ett par skidor innan hahah !!

...

Hej, har so men kommer inte blogga denna veckan heller jag hinner tyvärr inte precis har mycket prov och så nu :(( hejdå PuSs!!!


My Love Is NOT You!!

Hej hände inte så mycket idag.. Nellie undrade om vi skulle åka skridsko men det blev inte så.. Sen bestämde jag och Keo att vi skulle åka skridsko men det blev inte så.. Men i övermorgon ska man åka skridsko med kusinen AS KUL!!!! Men annars hittar jag nog på något kul hahah ;) SeS PuSs !!

Skridsko!!!

Hej, idag har jag åkt skridsko med Keo och Nellie as KUL !! Har även sätt på melodifestivalen men tyckte inte precis att någon var så bra.. Hittar inte bilderna från idag :(


Saltapinnar ! ;)

Hej, hann inte blogga igår var i simhallen med Keo och efter det gjorde jag läxan och såg på TV ! Idag i skolan hade vi vernissage och tittade på Horton haha ! Vi såg det på humlescenen alla låg ner typ och somnade haha ! Hann inte klarade inte med ljudet.. Har nyss varit i Kristianstad och ätit på grafitti ! GOTT !! Syn bara att man inte blev mätt.. Hejdå PuSs !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3020772/images/2012/pic_187590387.jpg" class="image">


Opsi !?

Hej ! Kom nyss hem från boxningen ! När vi stog och slog lite olika slag så missade jag mitsen (Den man ska träffa ;) ) och träffade den personen som höll mitsen mitt i magen haha ! Hon fick lägga sig på golvet och men hon skrattade samtidigt, hon reste sig snabbt och jag sa förlåt till henne.. Sitter och tittar på " Livet blir bättre" Usch ! Det är så hemskt !! Tycker så synd om alla som varit med ännu ! Ett program att rekomendera !!

HARRY!!!

Hej, vill bara säga att HARRY STYLES fyller 18 idag !! GRATTIS !!

Hålla ?!

Hej, Ska kontakta Keo snart ! Ska springa en runda med pappa senare.. Sen vet jag inte vad vi ska göra haha ! Jaja annars har man elevfridag ! ses PuSS !!

RSS 2.0