Tråk!! Men tid att tänka!

Hej, Wilma kunde inte komma idag hon kommer imorgon istället! Men jag är lika glad för det! Men nu fick jag tid att fundera! Så jag låg i min säng och kollade Twitter. Sen kom jag och tänka på ordet kärlek, som min hjärna utvecklade till orden True Love! Och då slog det mig det finns ett citat som säger " True Love Is Never Easy! " Men är Fake Love det då eller?! Det borde i sånna fall finnas ett citat som säger " äkta kärlek är aldrig lätt men fejk kärlek är alltid lätt" eller jag har fel!? För det finns faktiskt fejk kärlek. Så jag tycker att (om vi ska avrunda detta på ett engelskt lite mera dramatiskt sätt) det skulle finns ett citat som lyder...

" True Love Is Never Easy! But Fake Love Is The Easyest Thing That Exist!"

Så tycker jag och min hjärna iallafall!

PUSS!:*


Bästi!!

Hej, har nyss duschat och väntar på att Wilma ska komma hem ifrån stan! För så blir det BÄSTIS MYS! Vi har inte setts på jätte länge nu saknar henne! Annars har jag sålt tidningen och tittat på tv i typ en kvart. Nu ska jag fixa mig!

PUSS!:*


Filmmys!

Hej, sitter och tittar på "Änglagård tredje gången gillt" nyss såg jag på "så mycket bättre" imorgon ska jag sälja tidningen sen ska jag va med Wilma och vi ska sova över! Hon sa att hon hade något hon behövde fråga mig. Hmm undra vad vi har nämligen inte sätts på ett bra tag nu... Äh jag får se vad det är imorgon!
PUSS!:*
(Bjuder på bilderna!:) )


Taskigt!!

Hej hände nyss en taskig sak! Som barn sa jag att jag var adopterad ifrån England för jag tyckte att min bror kunde ju inte vara min riktiga bror så taskig som han var mot mig! En känd kock såg jag då på TV:n och sa att hon var min mamma. Det kommer ingen i min familj glömma! Mamma hon använde det idag mot mig. Hon sa Twitter med en brittisk accent, då sa jag är det lite britt? På skoj och hon bara nej det är det du som är!! Sen tre sekunder senare hon bara NEJ förlåt menade inte det bara slank ur! Jag satt som i chock! Usch vad taskigt hemskt barndoms minne som jag blivit retad av min bror för att jag sa att jag kommit till dem på posten ifrån England! Jag var ju bara tre år när jag sa det!
PUSS!:*


IPAD!!!

Hej, igår var det JULAFTON!! Och då fick jag en iPad!! Wiiiihoo!! Som jag sitter på just nu! Fick ett rosa smart case till det är ett skal som skyddar fram och baksida! Jag fick en svart skinn väska, en paradis ask, lindors chokladprliner, en glassmaskin, lady gaga fame parfym och ett hundra kronor! Är asa bajsa glad för det!! Fira med julen med mamma, pappa ( som kom efter tio), Sebbe, mormor, min morbror, farmor och henne "sambo". Han satt och dreglade under hela middagen så min brosa kunde inte äta något alls och det var våran favorit mat kalkon! Tycker så jävla synd om han! Nej nu ska jag äta!
PUSS!:*


Tävling!

Hej, kolla in Josefins tävling om ögonfrans näring som förstärker och förlänger ögonfransarna. På www.josefines.se och testa att vinna som jag gör! 
 
Puss! :*

HanaPee!

Hej, sitter och lyssnar på HanaPees podcast nummer 11! Medans jag håller på att städa rummet med tända ljus! Jag ska plocka undan, damma och dammsuga... Jag har mys kläder RAGGSOCKAR I MITT HJÄRTA!! Efter ska jag krypa ner under täcket i detta ruggvädret! Plus så kanske timmarna går lite fortare då! Nej ta tag i rummet nu ordentligt! 
 
PUSS!:*

Twitter/Instagram

Följ mig på Twitter och Instagram!
 
Instagram: @tiildeolsson
 
Twitter: @TildeOlsson
 
Puss!:*

Soon X-mas!

Hej, idag är det dan före doparedan och jag vill bara att det att det ska gå 9 timmar och 40 minuter så att jag kan fira JUL! Men det som är synd att julen inte kommer att bli som den brukar... Vi brukar liksom vara hela den nära familjen hemma hos oss, men nu ska vi vara hos mormor bara jag, mamma, sebbe, mormor, och min morbror sen vid tio kommer min pappa efter jobbet... Och jag ska få en iPad i julklapp och jag kan inte installera den hemma hos min mormor för då kommer iPaden att få hennes internet som sitt "hem internet"... Så jag kan inte använda den fören dagen efter Julafton... Annars mår jag bra och jag är nöjd med allt jag ska få haha jag vet typ allt vad jag ska få utan två paket! Haha!  

Last day!

Hej, igår var jag  i skolan det var sista hela dagen! Idag var det avslutning och då gick vi där till typ elva! Annars vill mina föräldrar att jag ska träna men jag är skit trött! ORKAR INTE!! I förgår somnade jag vid halv ett helt utslagen efter dagen... igår träffade jag Jonna och fixa mig inför idag! :D Längatar asa mycket till på måndag! Synd bara att jag måste jobba... 
 
Min klänning som jag hittade på sandelins är svart och glittrig över brösten och neråt. Går typ en decimeter över knäna och det har ett svart band som man kan knyta där man vill ha det. Och den kostade 699:-
 
Efter avslutningen åkte jag, Elin, Millie, Julia, Emelie och Moa till stan och handlade lite. Jag köpte en "Down to the pore" för 79:- på Åhlens, ett olive body butter till min kusin i julklapp som kostade 175:- på Body shop och ett par gråa benvärmare till mamma på H&M för 99:- De andra köpte med julklappar och typ en varsin sak till sig själva. Nästa gång jag är i stan ska jag köpa en illröd läpp-penna för 80:- på Åhlens. 
 
Nu ska jag mys ner mig i soffan med lite gott! Kanske lyssna på en av HanaPee:s podcasts ;)
 
PUSS!:*

Kakbak!

Hej, idag var skolan sådär vi gjorde pyssel och två experiment. Idet första skulle vi göra en vulkan som inte funkade... Och i det andra skulle vi göra en colavulkan med mentoss och se vilken stråle som kom högst! Tyvärr råkade hon jag jobbade med slita med handen bara typ en milimeter och alla mentosen föll ner i colan och den "utlöstes"... Så vi vann inte... Sen om en stund ska jag inte till stan och kolla efter avslutningasklänning! Efter det får jag åka hem och baka med det samma för jag ska ha med kärleksmums till skolan oc bjuda på så jag ska baka sextio stycken! Kommer att ta riktigt lång tid men det är värt de haha! 
 
Puss!:*

Jobbiga dagar!

Hej, dessa dagarna har varit skit jobbiga rent ut sagt! I skolan igår fick vi ett så tråkigt och onödigt "hemligt uppdrag" vi skulle göra en massa saker om Titanic... Jag älskar filmen va men asså det var typ att man skulle måla en scen ur filmen, båten eller typ något annat som var rälaterat till Titanic. Man kunde skriva frågor eller rapporter. Eller något annat det fanns fem alternativ sen klockan två prick skulle vi lämna allt detta till en "hemlig man"! Sen fick vi sluta. Jag åkte med Elin hem det var ju ul va men sen stack vi till gymet och hon var skit peppad och energifull men jag hade ingen kraft alls till det ville bara hem och slänga mig i sängen! Iallafall när vi hade gymat i två timmar och snakat med ledarna i en halv timme (tre killar haha) så kom mina föräldrar och hämtade oss. Vi lämnade av Elin och jag kom äntligen hem! Men då fick jag reda på att jag hade en halv timme på mig att duscha och byta om för vi skulle till min mormor och byta julklappar med min kusin! Mysigt men ändå... Somnade på soffan under ett täcke framför TV:n med min kusin (som är tjej). Till slut kom jag hem efter elva och kunde slänga mig i sängen!
 
Idag i skolan tittade vi på TITANIC WIHO! Jag började inte böla haha det har jag aldrig gjort till den. Sen gjorde vi inget mer där. om hem slände mig på soffan och frös som en eskimo! Vårt hus är fan som en iglo! Vid frya åkte jag och mamma till Sölveborg och letade efter avslutningsklänning. Jag hittade en skit gullig klänning och det fanns bara en storlek kvar i den jag har! Jag provade och då var det fel på blixtlåset! SÅ STÖRIGT! Jag har as svårt att hitta en enkel klänning som är gullig och när man väl gör det så ska ju något krångla! Så imorgon bär det av till Kristianstad och leta avslutningsklänning samtidigt som de ska köpa de sista julklapparna haha! Mamma säger att hon ska sätta mig på ett café helt själv och hämta mig när de är klara... Kul att sitta och fika helt själv! 
 
Puss! :*
  

Min dag!

Hej, i med att jag sköt upp allt jag skulle göra igår... Fick jag ju göra det idag... Så efter att jag sålt tidningarna fick jag klippa tidningar, sen ringde Nellie och frågade om jag ville med henne och gymma, och det ville jag ju så sen stack jag och hon till gymmet. Jag hann tyvärr inte klippa alla tidningarna så det kommer jag att få göra sen... Fast om en stund ska jag och pappa till affären för att fylla på mitt jojokort, För imorgon ska jag hänga med Elin hem och det ska Millie med! Sen ska vi till gymmet i Bromölla och köra där i typ en till två timmar det brås på vad vi orkar. Det är nämligen första gången för Millie vad jag vet. Annars mår jag bra får väl städa rummet på onsdag... För på tisdag ska jag också träna med Elin, Emelie och Millie! 
 
Puss! :*

Blev inte som jag tänk...

Hej, jag skulle ju städa rummet och en massa annat... Men så blev det inte haha... Jag har inte gjort något av det jag skulle. Det ända jag har gjort är att ligga på soffan under ett täcke och kollat på film med mamma! Typ det jag vill göra med bara "chilla" haha! Vi kollade på "LOL" med Miley Cyrus! Älskar den filmen! Hennes hår är så gudomligt fint tänk fan göra mitt så på något sätt! Sen kollade vi på "Five years of engagement" med han som är med i "How I met your mother" han Marshell (stavningen!) han hade huvudrollen! Skit rolig ibland annars var den inget speciellt... Lite synd man hade lite högre förväntningar. Sen när pappa kommer hem ifrån jobbet bär det av till prima och köpa JORDNÖTTER! Jag ÄLSKAR jordnötter! Och efter det ska man kolla på julkalendern. 
 
Puss! :*

Full packad dag!

Hej, idag är min dag full packad! Ska städa rummet, klippa tidningar, räkna pengar och typ göra lite andra små saker... Annars sitter man i sängen i myskläder och lyssnar på Hanapees podcast om självförtroende och självkänsla. Den är väl bra men inte bland de bästa ännu för jag är typ inte ens halvväg. De andra jag har hört har varit rktigt bra så man har alltid höga förväntningar när man hör på dem. Mamma väckte mig klockan kvart över nio för att man skulle upp och sälja tidningarna. När man kom hem efteråt gjorde jag varm choklad och två mackor.
 
Detta väder när ska det sluta det har typ inte varit snö på julafton på typ hundra år! Det stör mig att det börjar snöa den första december och nu en vecka före julafton ska det givetvis börja regna och allt förvandlas till SLASK! Usch jag hatar slask så jävla mycket! På tal om julafton den kommer inte heller bli jätte kul verkar det som för på andra jular har vi typ varit den närmatse släket samlade hemma hos oss och så har det i typ fyra fem år. Men nu ska det bara vara jag, mamma ,brosan, mormor och min morbror... Min pappa kommer typ vid tio! Och vi brukar öppna paket vid sju men nu vid tio hur fan ska jag stå ut?! Nej nu måste jag städa rummet... 
 
Puss! :*
 

RSS 2.0